Spring naar de content

Kantoorhumor bij de PvdA

Jolijt op het Amsterdamse campagnebureau van de Partij van de Arbeid. Peilingen zijn maar peilingen, niet waar? Tijd genoeg dus voor Jonge Socialisten-voorzitter Sven Stevenson om een poster op de deur van de campagneleider te plakken en met een viltstift poster én deur te bekladden. Dat het een campagneposter van het CDA betreft vindt hij helemáál hilarisch…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

(lees verder onder het filmpje)

<object width=”425″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/o2peI1zjt50&hl=nl&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/o2peI1zjt50&hl=nl&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Meneer Stevenson, wat bezielde u?
“Het was gewoon een beetje kantoorhumor. We vonden de CDA-poster zo interessant dat hij geschikt leek om campagneleider Jeroen van Berkel ermee te plagen. Hij kon er hartelijk om lachen.”

Vindt u de poster niet mooi?
“Ach, het CDA probeert verkrampt hip te doen met Balkende-ballonnen en dit soort posters. Ik word er niet warm of koud van.”

Waarom heeft u het filmpje online gezet?
“Om het CDA een hak te zetten.”

Hoe zit het met die deur die u beklad hebt?
“De deur is weer hartstikke schoon.” 

Het CDA reageert ondertussen verheugd. “Wij zijn superblij dat de Jonge Socialisten voor onze kandidaat Michiel Dijkman campagne voeren,” zegt Peter Ruys, Hoofd Online Campagne Europese Verkiezingen. “Echt bizar dit filmpje. Hij denkt: laat ik eens gek doen. Dat kan, maar om dan zelf dit filmpje online te zetten… Curieus.”

Onderwerpen