Spring naar de content

Hammerstein is geërgerd

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Oscar Hammerstein dreigt naar de rechter te stappen. Als HP/De Tijd niet binnen twee dagen belooft dat het blad niet meer bij hem wordt bezorgd, overweegt hij – zo meldt hij op briefpapier van Spong Advocaten – een bezorgverbod tegen ons te vorderen bij de rechter.

Hammerstein heeft HP/De Tijd heel lang geleden al opgezegd, maar ontvangt het, zo meldt hij, tot zijn ergernis nog steeds iedere week (abonnementenadministratie, stuurt u even een factuurtje? JD). “Uw ledenadministratie is kennelijk al even smoezelig als de inhoud van uw blad.”

De druppel die de emmer deed overlopen bij de advocaat is, u raadt het al, de open brief van verslaggever Frans van Deijl aan Willem-Alexander. “Uw aanval is onterecht, want de Prins van Oranje is een man met juist een opgewekt karakter. Dat hij zich aan het schaamteloos optreden van brutale persmuskieten zonder enige moraal of fatsoen ergert, pleit juist voor hem,” aldus Hammerstein.

Enfin, die schriftelijke bevestiging van een bezorgstop kan Hammerstein op zijn buik schrijven. En als we toch gaan zeuren: een ‘lid’ is (onder meer) aangesloten bij een vereniging, een blad heeft abonnees… Maar dat terzijde.