Spring naar de content

De állerslechtste grappen van Humberto Tan

Sportpresentator Humberto Tan probeert elke dag weer leuk te zijn op Twitter. Maar zijn grappen zijn zó slecht en zó flauw dat wij ons afvragen wie er eigenlijk om moet lachen. Wij in ieder geval niet. Voor u geselecteerd: de állerslechtste grappen commentaren van Humberto Tan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1 Amerikaanse biologen hebben 70.000 schildpadden teruggezet in de Golf van Mexico. 600km vh olielek. Gevangenschap schijnt erger dan olie..
Maandag 26 juli, ongeveer 07:30 uur

2 Ze geloven er niet meer in: Onderwijsinstelling Fontys heeft de opleiding Theologie en Levensbeschouwing in Sittard opgeheven.
Zaterdag 24 juli, 10:04 uur

3 Nou, daar ben ik dan mooi klaar mee 🙂 “Iedereen is gelijk, maar je accent speelt wel degelijk een grote rol in je geloofwaardigheid.”
Woensdag 21 juli, 11:16 uur

4 Wat een discipline moet je hebben: in Het Parool een kok met vetzucht. 160 kg, maar nu een maagband. Afvallen in de keuken. Veel succes!
Zondag 25 juli, ongeveer 15:00 uur

5 Oud-staatssecretaris van Defensie Jack de Vries gaat advies geven op het gebied van reputatiemanagement: ieder nadeel heeft z’n voordeel..
Woensdag 21 juli, 10:53 uur

6 Goedemorgen, In Pacha op Ibiza visjes dode huid van mijn voeten laten eten. Tientallen exemplaren die kietelen en zich zo heerlijk voeden…
Vrijdag 23 juli, 11:45 uur

7 Ik dacht altijd hoe ouder hoe wijzer: Dievegge (63) op strooptocht in Drachten
Dinsdag 20 juli, 10:03 uur

Vorige week: Mickey Rourke.

Onderwerpen