Spring naar de content

Van den Boog gooit handdoek in de ring; Cruijff opvallend mild

Je zou bijna vergeten dat Ajax zich gisteren weer in de titelrace mengde, want naast de krijtlijnen ging de oorlog om de leiding van de club gewoon door. De constant door pitbull Johan achterna gezeten algemeen directeur Rik van den Boog gooit de handdoek in de ring.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

Tegen de NOS zei hij gisteren: “Als je ziet wat er nu gebeurt, is het voor een huidige directie lastig is een volgend seizoen alles weer neer te zetten.” En: “Wij hebben een rol gespeeld (…) er is een tijd van komen en een tijd van gaan.” Plus: “Ik heb niks te winnen” (Onzin overigens. Tijdens het bewind van Rik van den Boog werden de Amsterdammers welgeteld NUL KEER kampioen.)

Cruijff zelf is vandaag opvallend mild in zijn Telegraaf-column: hij zegt in Barcelona een ‘prima gesprek’ te hebben gevoerd met een delegatie van de club.

<object width=”410″ height=”220″><param name=”movie” value=”http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf”></param><param name=”allowfullscreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”true”></param><param name=”flashvars” value=”tcmid=tcm-5-936521″ /><embed src=”http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf” type=”application/x-shockwave-flash” width=”410″ height=”220″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” flashvars=”tcmid=tcm-5-936521″></embed></object>

Onderwerpen