Spring naar de content

Dieptepunt voor plots onleuke Henk Spaan: 28.000 kijkers

Je kon de afgelopen weken geen krant of tijdschrift openslaan en daar was weer Henk Spaan, die zijn nieuwe voetbalsatireshow Hi Ha Hondenlul mocht aanprijzen. Zo zei hij in De Telegraaf, over zijn hernieuwde samenwerking met Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: “Er is niks veranderd. Binnen vijf minuten zaten we op één lijn en was het weer ouderwets lachen, gieren, brullen.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

Ouderwets lachen, gieren, brullen? Dat vond het publiek dus tegenvallen. Een [[popup file=”2012-03/schermafbeelding-2012-03-19-om-10.48.23.png” description=”ballenprogramma dat niet gemaakt had hoeven worden” align=”inline” ]], zo reageren kijkers Jens en Sjoerd op Mediacourant.nl. Ene Martin verwoordt het als volgt: “Ik ben fan van Harry & Henk-programma’s. En vind Henk een creatieve geest. Maar ik vond deze eerste aflevering echt HE-LE-MAAL NIKS. Ik heb echt niet één keer moeten lachen.”

Martin, Jens en Sjoerd keken tenminste nog. De rest van Nederland liet de eerste aflevering van Hi Ha Hondenlul, vrijdagavond op prime time, aan zich voorbijgaan: slechts [[popup file=”2012-03/schermafbeelding-2012-03-19-om-11.05.28.png” description=”28.000 mensen” alt=” ” align=”inline” ]] stemden af op Comedy Central. Ter vergelijking: dat is minder dan een zoveelste herhaling van Spin City op vrijdagochtend om 3.09 uur.    

Hoe leuk de heren kónden zijn, ziet u hier.

<iframe width=”470″ height=”335″ src=”http://www.youtube.com/embed/WYjpI9oHbpA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<iframe width=”470″ height=”335″ src=”http://www.youtube.com/embed/jMqxsccSGcM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>