Haagsche Post
51 seconden leestijd

Aan u de keus: de nieuwe VVD-slogan

De leuzen voor de nieuwe verkiezingscampagne van de VVD zijn uitgelekt. Althans, de leuzen op verkiezingsposters die momenteel door een bureautje onder potentiële kiezers worden getest, zo meldt de Telegraaf vanmorgen.

Dat het kiezen van een goede slogan geen sinecure is, weten ChristenUnie en D66 inmiddels. Een logische zet dus van de VVD om ‘het publiek’ in te schakelen.

De vraag bij de drie slogans is of u de ‘wij’-variant wil, of dat u het lot van Nederland liever in de handen van Mark Rutte legt, onze premier sinds anderhalf jaar. Of slaat de VVD de plank volledig mis met deze, ietwat lange slogans? Moet het korter en duidelijker? Misschien iets meer Europa erin?

De keus is aan u: wie van de drie? En als u eigen suggesties heeft zijn die ook zeer welkom in de comments. Namens Mark, hartelijk bedankt alvast.

 

 


Edwin van Sas

Streek na een studie politicologie en journalistiek neer als redacteur bij HP/De Tijd. Bestierde vanaf 2013 de website, bevolkte van begin 2014 tot maart 2015 de hoofdredactie met Tom Kellerhuis. Heeft die plek verlaten om aan een technologiestartup te werken en schrijft daarnaast op freelancebasis.

Lees ook
Meer artikelen