Spring naar de content

Verdwijnende berichten

Bijzonder hoe berichten op internet soms van de een op de andere dag kunnen verdwijnen. Zulks gebeurde ook op de website Welingelichtekringen.nl waar een geruchtmakend artikel van oud-hoofdredacteur van HP/De Tijd Henk Steenhuis ineens verdwenen leek…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Wouter Sinke

Enig speurwerk leert echter iets veel opzienbarenders! De schrijver blijkt over een glazen bol te beschikken, want het artikel over de aanslag op koninginnedag was gisteren ineens gedateerd op 30 maart. Dus een maand voordat Karst T. zich met zijn zwarte Suzuki dwars door de menigte een weg richting de koninklijke familie baande, wist Steenhuis al wat er zou gaan gebeuren! Wellicht had hij er dan wel een stokje voor kunnen steken.
Of had Steenhuis genoeg van de stortvloed aan negatieve reacties op zijn stukje waarin hij kroonprins Willem-Alexander een gebrek aan lef en strijdlust verwijt? We belden hem. Meneer Steenhuis, heeft u het artikel geantedateerd, zodat het van de openingspagina’s van uw site verdween?  “Nee, dat heb ik niet gedaan. Maar ik ga het je niet uitleggen. Bedankt voor je telefoontje. Daaag.”