Spring naar de content

Is de VVD ‘wanhopig’?

Er is maar één partij van de arbeid, en dat is de VVD. Althans, dat vindt de VVD zelf. Met de nieuwe website Nederland Opnieuw vissen de liberalen niet in de vijver van Wilders, Verdonk, D66 of CDA, maar in die van de PvdA.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dat is op zijn minst opvallend te noemen, want bij de PvdA zal de VVD op het eerste gezicht niet zoveel kiezers weghalen. Wel zei VVD-leider Mark Rutte in een interview met HP/De Tijd (nummer 18) onlangs ook al dat een bijstandsmoeder die uit haar situatie wil komen, ‘tien keer beter af is’ bij de VVD dan bij de PvdA.

Goed, de VVD heeft zijn zinnen dus gezet op de PvdA-kiezer. Dat doen ze met een website die op zijn zachtst gezegd aparte, esoterische toontjes bevat.

Saillant is dat de liberalen in het promotiefilmpje (klik op de site op het filmcamera-icoontje) iemand aan het woord laten die letterlijk zegt: ‘ze zijn echt wanhopig!’.

Onderwerpen