Spring naar de content

Wim, de ‘motor van Europa’

Wim van de Camp, CDA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, zet in op de motorrijder. Een nieuwe website moet de motorliefhebber en andere kiezers verleiden om te gaan stemmen op deze ‘sterke motor’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“De site is vandaag gelanceerd en wordt vanavond bij Pauw & Witteman officieel aangekondigd,” zegt Peter Ruys, hoofd online campagne van het CDA. “De site is bedoeld als knipoog naar zijn passies; politiek én motorrijden. Maar wat Europa natuurlijk nu nodig heeft, is een sterke motor. En die motor wil Wim van de Camp graag zijn.”

De site zal online blijven tot aan de Europese verkiezingen. Ruys weet verder te vertellen dat de site binnenkort wordt aangevuld met een motorspel, zodat er ook online geraced kan worden.

Van de Camp heeft zich voor de foto op de site geheel in stijl gekleed in een motorpak, met helm in zijn handen. Liefhebbers kunnen zelfs Wims favoriete motorringtones downloaden. Supporters die een eigen motorfoto insturen krijgen als geschenk een sleutelhanger van jawel, een motor met Wim erop.