Spring naar de content

Sophie in ‘t Veld is boos

Sophie in ’t Veld is boos, boos op Dennis de Jong van de SP. Hij is volgens In ’t Veld begonnen met een heuse moddergooicampagne in de aanloop van de Europese verkiezingen. De Jong insinueert in een interview dat de D66-politica schimmige [[popup file=”2009-05/afbeelding_3_copy3.png” description=”contacten” alt=”insinuaties” align=”left” ]] heeft met lobbyisten van financiële instellingen.
Part of the job en niets schimmigs aan vindt In ’t Veld en kaatst de bal terug: “Na de herhaalde onwaarheden die de PvdA verkondigt over D66, zijn we kennelijk nu ook het doelwit van een sleaze-campagne van de SP, naar de beste Britse tradities.”
In het verleden bleven politieke campagnes in Nederland meestal verschoond van openlijk moddergegooi. Wellicht zijn we vandaag getuige van een ommekeer.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap