Spring naar de content

Wim gaat nog even snel naar de kapper

Wim van de Camp, CDA-lijsttrekker bij de Europese Verkiezingen, wil morgen op de dag des oordeels goed voor de dag komen en heeft nog even snel een bezoekje aan de kapper afgelegd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In een filmpje op de website CDA Vandaag vertelde de fanatieke motorrijder over zijn dagindeling: onder meer een blauwe krokodil, het lijsttrekkersdebat en de kapper.

Het resultaat was gisteravond meteen te zien tijdens het lijsttrekkersdebat van EénVandaag. Maar om nu te spreken van zichtbaar verschil?

Het opiniepanel van EénVandaag koos PVV’er Barry Madlener overigens als winnaar van het debat. VVD’er Hans van Baalen werd tweede, Van de Camp derde.

Fans van Wim en/of motoren kunnen nog heel even genieten van de game waarop je op een motor door Europa rijdt: na de verkiezingen wordt de campagnesite uit de lucht gehaald.

<object width=”425″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/aT8d4dgGcgs&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&hl=en&feature=player_embedded&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><embed src=http://www.youtube.com/v/aT8d4dgGcgs&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&hl=en&feature=player_embedded&fs=1 type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″></embed></object>