Spring naar de content

Twitter Top 5: Paul de Leeuw

“Amuseur, amateurkok, kan pianospelen, gin tonic maken en heel ongeduldig zijn. Ram, dus impulsief, en goed in de liefde.” Zo omschrijft Paul de Leeuw zich op Twitter. Geen zin om u door de brij aan berichten te worstelen? Dit zijn zijn beste tweets.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 Je moet voorzichtig zijn met info over je vakantie via de twitter. ‘kzeg het gelijk tegen de buren, op nr 4 , die gaan morgen voor 2 weken weg.
Maandag 22 juni, 11.48 uur

2 Zouden ayatollahs ook twitteren, anders heeft de actie niet echt zin! Zijn er twitterende tulbands?
Zondag 21 juni, 10.12 uur (over de groene revolutie op Twitter)

3 Zouden alle fotoarchieven van dag/weekbladen oude foto’s van erica terpstra kunnen vervangen voor actuele? Ze heeft er hard voor gewerkt
Zaterdag 20 juni, 11.35 uur

4 ERUIT!!! Na een heeeeeeele korte zelfberaad heb ik besloten om zowel te twitteren,te hyven en facebook te behouden. Ik doe wel de hond weg!
Zaterdag 20 juni, 11.19 uur

5 Dat is het probleem van Froukje bij DZDD: ze vergeet dat ze nog een presentator aan haar tafel heeft en ze alleen maar met zichzelf bezig is! sommige mensen zijn moe van schoonheid
Woensdag 17 juni, 11.39 uur

Vorige keer: Francisco van Jole.

Onderwerpen