Spring naar de content

Twitter Top 5: Mei Li Vos

PvdA-Kamerlid Mei Li Vos mag graag genieten van wijn en kazen op een bootje. “Heerlijk aan het grachtengordelen,” zo twitterde de partijprominent afgelopen weekend. Of dit soort opmerkingen slim zijn in tijden dat sociaal-democraten gegeseld worden wegens het declareren van RayBan-zonnebrillen is nog maar de vraag. Maar leuk zijn ze wel. Dit is haar Top 5.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 op een bootje van vrienden die kwamen aanvaren op de gracht. flesjes en kaas ingeladen. nu langs hortus. heerlijk ant grachtengordelen
Zaterdag 11 juli, 18.08 uur.   

2 straks lunsen met de man achter amsterdam topstad. in de hortus. wederom, je kunt het slechter treffen
Donderdag 9 juli, 11.49 uur

3 kneiterhard boven boek in trein in slaap gevallen. gelukkig op tijd wakker om op cs er uit te stommelen. straks mad men kijken.
Woensdag 8 juli, 22.34 uur

4 tijd om eens voor de buis te hangen. girl with a pearl earring. stukje elitair klassiek naar de mensen toe. deze mag vast van wilders.
Dinsdag 7 juli, 21.55 uur

5 ik heb een hele mooie navel, al zeg ik het zelf, maar geen tijd en zin om er naar te staren. aan het werk. aan de arbeid zelfs
Woensdag 10 juni, 20.17 uur

Vorige week: Mart Smeets.

Onderwerpen