Spring naar de content

Oorlog tussen de roddelbladen?

De aangifte van Albert Verlinde en Onno Hoes tegen de afluisterpraktijken van BNN blijkt een ware SPLIJTZWAM tussen hoofdredacteuren van gezaghebbende glamourbladen. De vraag is, wordt het OORLOG?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

De roddelbladen gaan ver, soms heel ver om een ONTHUTSEND, HARTVERSCHEUREND of SCHOKKEND verhaal te kunnen maken. Ging BNN te ver door een prijs met AFLUISTERAPPARATUUR aan Albert Verlinde te geven? Ton de Wit, hoofdredacteur van Party vindt het juist prachtig. “Absoluut een goede stunt van BNN! Hij was nog blij ook met die prijs!” De Wit vindt dat het wel eens tijd werd dat Albert ook in de hoek komt waar de KLAPPEN vallen. “Het is een koekje van eigen deeg. Ik vind het niet zo heel ERNSTIG wat er allemaal gebeurt. Ik denk dat ze bi Boulevard een beetje dezelfde praktijken hanteren. Het hoort bij het spel. Of we dat zelf zouden doen? We gaan wel ver, maar zo ver niet.”
Wim Schaap, hoofdredacteur van Weekend, staat diametraal tegenover zijn collega en zou ook AANGIFTE doen tegen de jongerenomroep. “Als Albert met Onno zou worden gefotografeerd is het een andere zaak. Afluisteren van mensen is gewoon STRAFBAAR. Ik vind het een terechte stap van Albert.”

Maar wat staat er op de Albert-tapes? Uit onbetrouwbare bron kregen we deze voorproefjes.