Spring naar de content

Chantal, of een koe

Het is komkommertijd, en dat merken ook de tv-gidsen. Op de cover van liefst vier bodes prijkte vorige week presentatrice Chantal Janzen. Waarom? Omdat Janzen een nieuw programma heeft te verkopen. Maar ook tv-gidsen willen toch een beetje anders zijn dan de rest? “Natuurlijk wil je graag onderscheidend zijn. Maar al zou ik nu bij wijze van spreken een koe op de cover zetten, dan maakt dat toch niet zoveel uit voor de losse verkoop,” zo licht Rens Muller, adjunct van Veronica Magazine, toe. “En Chantal Janzen is natuurlijk sowieso een frisse, fruitige verschijning.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Ook Thea van Rossum van de redactie van Mikrogids kan zich er niet zo druk over maken: “Er zijn niet zoveel nieuwe programma’s nu, en Chantal Janzen is natuurlijk wel representatief. Het komt ook wel vaker voor dat dezelfde persoon op meerdere gidscovers verschijnt.”

Muller van het Veronica Magazine verklapt ons alvast dat we volgende week op minstens vier gidscovers waarschijnlijk Anita Witzier kunnen vinden. Ook zij heeft namelijk een nieuw programma, met de titel BlootGewoon. En Witzier leent zich natuurlijk óók uitstekend voor een ‘representatieve’ cover.

Onderwerpen