Spring naar de content

Zó aardig vindt Johan Derksen Humberto Tan

Voetbal verbroedert, voetbalprogramma’s soms wat minder. In mei haalde Voetbal International-hoofdredacteur Johan Derksen al genadeloos uit naar collega Humberto Tan. Deze week opende Derksen wederom het vuur op de presentator van Eredivisie Live. "Tan heeft bij de RTL-directie geklaagd dat ik een hetze tegen hem ben gestart, maar ik vind hem juist een bijzonder aardige collega," aldus Derksen in Veronica Magazine. Hoe aardig precies? Een Top 5 van zijn meest collegiale uitspraken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

1 “Humberto Tan, die zijn televisiebekendheid inzet om een eigen kledingmerk te promoten, gun ik ook het allerbeste. Humberto is aardig, ziet er altijd perfect uit, alleen jammer dat hij niet kan presenteren.”
De Pers, 28-08-2008

2 “Als vakman vind ik hem gemankeerd. Zijn charisma is jaloersmakend, hij is altijd perfect gekleed, maar het babbelt en kakelt maar door. Inhoudelijk is het allemaal even oppervlakkig, nooit journalistiek.”
Column Johan Derksen, www.vi.nl, 20-07-2009

3 “Hij parasiteert op zijn knuffelbeerimago. Iedereen vindt hem aardig. Zijn tekortkomingen als presentator en gespreksleider worden hem vergeven. Er is dus absoluut geen sprake van een hetze, ik vind mijn gewaardeerde collega alleen geen indrukwekkende persoonlijkheid als presentator.”
Column Johan Derksen, www.vi.nl, 20-07-2009

4 "Ik word als altijd een beetje moe als ik door een volwassen man wordt aangesproken als een klein kind."
Voetbal Insite, RTL 7, 11-05-2009

5 "Die man mag stuntelen en uit zijn nek lullen en als je een net pak draagt en er gladgeschoren uitziet, dan ben je een goede presentator. Ik dacht dat anchorman een vak was."
Voetbal Insite, RTL 7, 11-05-2009