Spring naar de content

Beperkt wereldbeeld

Ophef alom over de naaktfoto op abri’s en programmagidsen van KRO-presentatrice Anita Witzier ter promotie van BlootGewoon. In dat programma gaan mensen voor een goed doel uit de kleren voor een naaktkalender. De organisatie Christenen voor de Waarheid sprak van het ‘morele verval’ van de omroep. Jongens zouden van die afbeeldingen weleens erg opgewonden kunnen raken. ‘Pervers’, noemde Witzier die insinuatie. Haar eerste uitzending was ietwat braaf. Hoorde ze nog wat uit de gristenhoek?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Nee, maar ik hoop dat ze voor zichzelf kunnen toegeven dat het meeviel,” zegt ze. “Als mensen uit hoofde van een bepaalde overtuiging zoiets roepen, vind ik dat vooral jammer voor die mensen zélf omdat hun wereldbeeld zo beperkt blijft.” Dan, lachend: “Het zal me overigens niet verbazen als die poster veel is nabesteld.”

Onderwerpen