Spring naar de content

Balkenende-stalker doet zich weer gelden

Er gebeuren in de krochten van het internet zaken waar u en ik geen weet van hebben. Soms komt er toch iets bovendrijven. Zoals vandaag. De voormalig Balkenende-stalker Jeroen de Kreek roert zich weer.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Vanmorgen werd internetfenomeen Bert Brussen door Jeroen de Kreek beschuldigd van medeplichtigheid aan genocide. “Je vergeet dat namens jou genocide gepleegd wordt in Irak.” Opmerkelijk, aangezien Brussen als links bekendstaat en enkele jaren terug op het shocklog GeenStijl furore maakte als Lucasdelinkselul.

Blijkt nu dat De Kreek eerder dit jaar ook al De Dagelijkse Standaard-auteur en PVV-stemmer Frank Verhoef middels [[popup file=”2009-08/afbeelding_3_copy6.png” description=”een e-mail” align=”left” ]] het vuur na aan de schenen legde. En ja, ook Verhoef is volgens De Kreek schuldig aan ‘oorlogsmisdaden, massamoord en genocide’.

De Kreek is een opmerkelijk figuur op internet. Enkele jaren terug werd hij veroordeeld wegens opruiing en bedreiging van premier Jan Peter Balkenende. Hij liet het daar echter niet bij zitten.

De oud-advocaat heeft nog steeds een appeltje te schillen met het Haagse. Begin juni deed hij aangifte bij de Nationale Recherche tegen zo’n beetje het gehele Kabinet. Benieuwd hoe dit afloopt. En dan nu terug naar het echte nieuws.