Spring naar de content

Obama haalt zijn eigen oma erbij

De Amerikaanse president Barack Obama brengt de dood van zijn grootmoeder naar voren in de harde strijd tussen Democraten en Republikeinen over hervormingen in de zorg.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Hij reageerde dit weekend op uitspraken van Sarah Palin en andere politici, dat hij wil komen met ‘death panels, to pull the plug on grandma’. “Ik heb mijn grootmoeder vorig jaar verloren. Ik weet wat het is om iemand van wie je houdt, iemand die ouder wordt, te zien aftakelen en daarmee te worstelen.” Om met argumenten als die van Palin te komen, is ‘simpelweg oneerlijk’.

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/kZmUzMtPLcE&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><embed src=http://www.youtube.com/v/kZmUzMtPLcE&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1 type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Onderwerpen