Spring naar de content

Filmpje van de dag: zo ontspannen is Barack Obama

De afgelopen weken maakten we kennis met Barack 'Adolf' Obama en Barack 'Joker' Obama. De Amerikaanse website Politico.com concentreert zich op een onderbelichte kant van de Amerikaase president: die van nukkige huisvader.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Zo lezen we dat Obama pissig wordt als zijn dagelijkse workout geen doorgang kan vinden en vindt hij almaar doorklikkende fotografen maar wat irritant. Net zoals hij het constant poederen van zijn neus en voorhoofd tussen tv-optredens niet kan uitstaan. Obama noemt de make-up mensen badinerend de 'shine police'.

Komiek Jimmy Kimmel nam deze week weer een ander kant van de president op de hak: die van de immer ontspannen vakantievierder.

<object width="410" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/89g7RP40ix8&hl=nl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/89g7RP40ix8&hl=nl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="410" height="340"></embed></object>

Onderwerpen