Spring naar de content

De Tafel van 5: Daphne en Katja geloven het wel

Kwebbelprogramma De Tafel van 5 stapelt dieptepunt op dieptepunt. Nu laten vaste presentatrices Daphne Bunskoek en Katja Schuurman het ook al afweten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Afgelopen vrijdag ontbraken Bunskoek en Schuurman aan de tafel. Wel schoof Brecht van Hulten aan. Nu blijkt dat de twee vaste gespreksleiders volgende week weer een dag afwezig zullen zijn. “Daphne en Katja zijn naast De Tafel van 5 ook erg druk met andere producties,” laat een woordvoerder van Net 5 vandaag weten aan HP/De Tijd. Vandaag staat aflevering nummer achttien op het programma. NET 5 bestelde er zeventig.

De kijkcijfers van het door Paul de Leeuws Eva Media geproduceerde televisieprogramma kelderen dramatisch. Gisteren keken een schamele 35.000 mensen naar het programma. Revu-mediacolumnist Bert Brussen denkt er het zijne van.