Theodor Holman wacht nog steeds op excuses

Wouter Sinke 18 sep 2009 Cultuur

Normaal gesproken is de columnistenborrel bij Het Parool een gezellig samenzijn Maar was dat gisteren ook het geval? Afgelopen jaar was het namelijk niet altijd pais en vree tussen de scribenten. Rollend gingen [[popup file=”2009-09/prem_stemt_pvv.png” description=”PVV-stemmer” alt=”Prem stemt PVV” align=”left” ]]/wegpester Prem Radhakishun, Max Pam en Theodor Holman door de media. Laatstgenoemde laat zich natuurlijk niet ongestraft publiekelijk uitschelden voor ‘vieze vuile racist’ en ‘teringlijder’ die een ‘witte randdebiel  aanzet tot moord en doodslag’ en eiste excuses. Werden die gemaakt waarna geklonken werd op het vrije woord?

Parool-columnist Theodor Holman werd medio juni negatief verrast toen hij voor het programma 1 op 1 oog van Het Gesprek oog kwam te staan met de man die hem voor racist had uitgemaakt. Boos verliet hij de studio, hield de uitzending tegen en liet deze later -onder voorwaarden- doorgaan.

Meneer Holman,  was het gisteren gezellig borrelen met de heer Radhakishun?
“Prem was er niet. Hij was nog op vakantie, geloof ik. Dus ik heb helaas nog geen excuses van hem gekregen.”

Vewacht u die nog?
“Ik vermoed wel dat hij zijn vakantie gebruikt heeft om na te denken over  formuleringen waarin hij Max Pam en mij zijn excuses gaat aanbieden. Maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet.”

Reageer op artikel:
Theodor Holman wacht nog steeds op excuses
Sluiten