Spring naar de content

De stagiaires & affaires van David Letterman

"Zou het gênant zijn als bekend wordt dat ik seks heb gehad met vrouwen die voor mijn show werken? Misschien. Vooral voor de vrouwen.” Met deze kwinkslag probeert David Letterman (62) het afpersingsschandaal waarin hij zelf de hoofdrolspeler is af te doen met een grap. Gisteren leek hij er nog mee weg te komen, maar de afgelopen 24 uur duiken steeds meer verhalen op over zijn affaires met stagiaires en jonge medewerkers.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

(Lees verder onder het filmpje van Lettermans uitleg.)
<object width="410" height="344"><param value="http://www.youtube.com/v/MRnvRQXIwQo&hl=nl&fs=1&"></param><param value="true"></param><param value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MRnvRQXIwQo&hl=nl&fs=1&" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="410" height="344"></embed></object>

Zo werd vandaag bekend dat Stephanie Birkitt (nu 34 jaar), die in 1996 stage liep bij Letterman, een relatie onderhield met Letterman én later samenwoonde met de vermeende afperser, Joe Halderman.

(Lees verder onder dit Late Show-filmpje uit 2002 met Stephanie Birkitt.)
<object width="410" height="344"><param value="http://www.youtube.com/v/33IIAk5cEKs&hl=nl&fs=1&"></param><param value="true"></param><param value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/33IIAk5cEKs&hl=nl&fs=1&" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="410" height="344"></embed></object>

Volgens The New York Times was onder zijn personeel bekend dat Letterman het al sinds begin jaren 80 geregeld met stagiaires en jong vrouwelijk personeel aanlegde.

Letterman weet als geen ander dat hij de komende tijd slachtoffer zal zijn van vele grappen. Eeuwige rivaal Jay Leno begon gisterenavond al: “Als jullie hier zijn gekomen voor seks met een talk show host, dan ben je in de verkeerde studio.”

Eerder deze week verdedigde Letterman een andere man die van veel jongere vrouwen houdt. Ondanks de stress van de afpersingszaak was hij sowieso in vorm. Kijk maar naar zijn optreden met Madonna.
<object width='410' height='300'><param name='movie' value='http://www.cbs.com/e/kz7NG3KnDEUnZxJLd8hxMUKZ34yUxQw7/cbs/1/'></param><param name='allowFullScreen' value='true'></param><param name='allowScriptAccess' value='always'></param><embed width='410' height='300' src='http://www.cbs.com/e/kz7NG3KnDEUnZxJLd8hxMUKZ34yUxQw7/cbs/1/'  allowfullscreen='true' allowScriptAccess='always' type='application/x-shockwave-flash'></embed></object>

Onderwerpen