Spring naar de content

De stank van fraude

Alweer slecht nieuws voor zanger Marco Borsato: de FIOD-ECD vermoedt gesjoemel bij zijn wankele bedrijf Lab Venture. De fiscale recherche heeft bijzondere belangstelling voor de verkoop van twaalf dochterbedrijfjes door Lab Venture, schrijft de Telegraaf. Een deel daarvan is inmiddels failliet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Boudewijn Geels

De curator van de overnemende partij, een fabrikant van bakkerijmachines te Nijverdal, kondigde eerder al aan aangifte te zullen doen van failissementsfraude. Borsato is mede-eigenaar van Lab Ventures. De andere eigenaren zijn Ajax-directeur Rik van den Boog, Unico Glorie en Paul Brinks.

Borsato is, zoals dat hoort, 'geschokt', en wist - uiteraard - van niks. "Ik vraag niet om medelijden, maar het raakt me in het diepst van mijn mens-zijn dat er wordt getwijfeld aan mijn integriteit en dat ik in verband word gebracht met fraude."

"Ik heb nooit een actieve functie gehad bij Lab Venture en weet pas sinds enkele weken van de situatie bij The Entertainment Group. Maar desondanks lijk ik me middenin een aardbeving te bevinden."