Spring naar de content

Ook Javier Guzman vond dat Leen van Frisia dood moest

Niet alleen Guido Weijers wenste Leen van Frisia dood. Ook cabaretier Javier Guzman had het niet zo op de DSB-reclamecreatie. Uit zijn show Delirium (2007): “Leen van Frisia… Die vent moet dood! Ja, dood. Als ik die vent ooit tegenkom op straat, beuk ik hem zo hard op zijn smoel. Zal wel weer een hoop gezeik op me afkomen, maar dat interesseert me geen flikker. En als het een dure rechtszaak wordt, leen ik wel geld bij Frisia. Maakt me ook niet uit.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/HTAMjVkj-wM&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/HTAMjVkj-wM&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>