Spring naar de content

Het gevoelsleven van Pieter Lakeman

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

“Ik denk aan honderdduizend slachtoffers! Daar denk ik aan!” Nu al een favoriet voor het Tv-Moment van het Jaar: Pieter Lakeman kan de gevoelsvragen van Yvon Jaspers niet meer aan in bij De Wereld Draait Door.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De voorzitter van de Stichting Hypotheekleed werd landelijk bekend nadat hij DSB-spaarders op 1 oktober opriep hun geld van de bank te halen. 

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/YI-EWdie7bE&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/YI-EWdie7bE&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Onderwerpen