Amerika in de ban van Boobgate

Bas Paternotte 19 okt 2009 Politiek

Amerika op zijn smalst. De dochter van senator John McCain plaatst een foto op Twitter en krijgt de hele wereld over zich heen. Vanwege haar borsten… Plus: ‘Leave Meghan McCain Alone!

Meghan McCain is de dochter van senator John McCain en is op haar jonge leeftijd (ze wordt donderdag 25) al een gerenommeerd columnist en blogger. Vorige week plaatste zij een [[popup file=”2009-10/afbeelding_14_copy3.png” description=”foto” align=”inline” ]] van zichzelf op Twitter. Ze was de nieuwe biografie over Andy Warhol aan het lezen en wilde dat moment delen met haar volgers. Er geen rekening mee houdend dat de puriteinse Amerikanen zich wel eens zouden kunnen storen aan heur weelderige decolleté. Gevolg: dit, dit en dit.

Maar Meghan McCain is géén slet. Dat u het weet. Hieronder ziet u een filmpje geheel in de stijl van de geflipte Britney Spears-fan Chris Crocker.

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/mL_m81PNBXc&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/mL_m81PNBXc&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Matt zoekt overigens nog een baantje. Iemand?

Reageer op artikel:
Amerika in de ban van Boobgate
Sluiten