Spring naar de content

Koude douche voor DSB-Hyvers

Ze hebben het niet makkelijk, de werknemers van DSB. En nu worden ze op hun collectieve Hyves-site ook nog geconfronteerd met de harde werkelijkheid.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Ruim tweehonderd DSB-medewerkers hebben zich verenigd op een eigen Hyves-pagina waar hen de laatste tijd veel moed wordt ingekrabbeld door vrienden en familie. Een warm bad, zo’n site met lotgenoten. DSB-medewerkers die vanochtend hun collectieve Hyves bezochten, direct na het inmiddels uitgesproken faillissement, kregen echter meteen een koude douche. Want de automatisch gegenereerde Google Ads hebben [[popup file=”2009-10/afbeelding_17_copy2.png” description=”hun weg weten te vinden” align=”inline” ]] naar de site: een firma die de kredietwaardigheid van bedrijven checkt, een bedrijf dat de goedkoopste lening voor je zoekt, een firma die ontslagen werknemers begeleidt en een opleiding tot administratief medewerker. Fijn, dat snelle internet. Meestal dan.

Onderwerpen