Spring naar de content

Mailbox van een hoofdredacteur

Soms schrijft een blad of website wel eens iets dat de betreffende persoon minder welgevallig is. Waar iemand als VVD-senator Anne-Wil Duthler dan geheel in stijl reageert door alleen een beetje te klooien met cv’s, grijpt een vermeend slachtoffer dat in de hersenpan minder goed toegerust is eerder naar bedreiging en eh… grof taalgebruik. Als hoofdredacteur van zo’n medium tref je vervolgens allerlei onvriendelijks in de mailbox. Ik geef u graag een inkijkje in de mail die vanaf het adres [email protected] afgelopen nacht werd verstuurd. Maar let op: de woorden die volgen kunnen als schokkend worden ervaren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

U bent er nog? Zelf weten dan.

Voor de authenticiteit zijn alle taal- en stijlfouten blijven staan. Zinnen en woorden waarin ziektes zijn verwerkt, zijn vervangen door (…).

“(…)dat je mag stevren en dat ze je ledenamten er 1 voor 1 afsnijden en je smerige pik in je eigen reet terugduwen hersenloze (…)hond… ik hoop dat ze jou aan je eigen darmen opknopen en dat je een langzame zeer pijnlikjke dood zal sterven waarna ik hoop dat ze mij bellen zodat ik op je uiteengerete gore smerige zondige (…)lijf kan dansen van geluk… je bent een schande voor de samenleving met je walgelijke hersenloze (…) arrogante gedrag… door jouw soort plegen mensen zelfmoord hersenloze (…) jij komt wel geloof me God zal jou straffen maatje…
 
smerige rioolrat…… (…) hufter.,.. ik gooi het hele net vol over jouw, wacht maar… ik zorg fdat hp de tijd kapot hgaat en geloof me je bent niet de eerste site die ik om zeep help en zeker niet de laatste jij bent hier de verkeerd ehufter…. debiele klootzak..
 
(…) ik mag hopen dat ze jou een kogel door je kop jagen… dan zijn we van jouw types verlost.. er lopen genoeg gekken rond die iemand vermoorden, ik hoop dat ze deze keer de goede eens pakken en jou en bert om zeep helpen.. gore (…)hondenn met je leuegns verspreiden en als je nou eens dat stuk over de waarheid goed leest eikjel dan zie je dat het niet eens over god gaat of over een mesias er wordt juist uitgelegd dat er geen god bestaat en dat iedereen zijn eigen god is en dat is de waarheid.. dan moet je niet alles gaan verdraaien eikel… wacht jij maar af randdebiel, laat je lekker ¨pijpen door je dooie (…)hoer van een moer of je neuken door je dooie giore (…)vaar.. maar ga geen eerlijke mensen lastig vallen die alleen maar altijd dag en nacht anderen helpen ten koste van zichzelf…. dan ben je nog erger dan hitler of satan zelf randdebielrot je graf in met je bolle lelijke (…)muil emn je debiele brilletje.. ik hoop dat i4emand die bril dwars door je achterlijke lelijke pedofiele en verlopen hersenloze (…)muil heen slaat zodat je hersnen tegen de muur opspatten als je die al hebt… (…) ze hadden je moeten vergassen of langzaam dood moeten martelen.. hoeplijk gaat iemand dat ooit nog doen… dus je haalt het er nu af of ik zet dat hele net vol en roep iederene op hetzelfde te doen in de hoop dat er iemand tussen zit die szich zo kwaad maakt om jou dat ze je hersenpan in 2en haklken

dus je haalt het er nu af of ik zal godverdomme zorgen dat je spijt krijgt smerige lootzak… ga lekker kleine kindjes neuken met je lelijke verlopen vette dikke (…)kop ik hoop dat je een tumor krijgt en snel ook…?”

En dat las ik dus vóór mijn ontbijt. Dat heb ik maar gedoneerd. Aan de eenden.

Waarom dit soort onsmakelijkheden aan de openbaarheid prijsgeven? Omdat helaas niet uit te sluiten is dat mensen die ziek of anderszins ongelukkig zijn hun heil zoeken bij een website als die van Starman Productions. We zeggen natuurlijk niet dát dat ‘bedrijf’ volgend jaar een dubieuze prijs wint wegens wanprestatie, maar zelf zouden we liever iemand opzoeken mét artsendiploma’s. Mocht ons iets overkomen…

Onderwerpen