Spring naar de content

Scheringa: ‘Pieter Lakeman moet zich laten onderzoeken’

En hij bleef nog zo rustig, gisterenavond bij Pauw & Witteman. Maar na een filmpje van Pieter Lakeman sprak Dirk Scheringa in de best bekeken uitzending sinds Koninginnedag toch – voor zijn doen – harde woorden. “Ik vind het een heel aparte man. Hij moet zich laten onderzoeken ergens.” Waarom Scheringa nog nooit met Lakeman heeft gesproken? “Hij heeft een minimaal aantal klachten. Ik heb begrepen dat hij er een tiental heeft.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Wat zei Lakeman nou helemaal, tegen Antoinette Hertsenberg? “Scheringa is een geboren leugenaar. Hij stapelt de ene leugen op de andere. Hij misbruikt en manipuleert de mensen. Hij heeft dus eigenlijk een maatschappelijk kankergezwel tot wasdom gebracht. En dat moest eens kapot gaan.”

(Scroll door naar 16.11 minuten voor de Lakeman-passage.)
<embed src=”http://pauwenwitteman.vara.nl/typo3conf/ext/vara_flashplayer/player/player.swf” AllowScriptAccess=”always” width=”410″ height=”320″ bgcolor=”262626″ allowfullscreen=”true” flashvars=”config=http://pauwenwitteman.vara.nl/index.php%3Fid%3D113%26type%3D9010%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bconfig%5D%3D3663%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bembed%5D%3D1%26cHash%3D171ff39d4d” ></embed>