Spring naar de content

Complot: tas met primeurs gestolen

Onverlaten hebben de tas gestolen van twee verslaggevers die een complotdenkersconferentie hebben bezocht. Daar moet een complot achter zitten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het is maar goed dat Richard en Mel er zijn. Ze zijn van FreedomCentral, “een rijzend alternatief nieuwsmedia-team, medogenloos achter de waarheid aan van onze huidige realiteit”. De spelfouten zijn van Guido, en die is weer van een andere site. Hij vertaalde een recente belevenis van Richard en Mel. Guido is diep verontrust. Want er is een “brute overval” gepleegd op “mensen die een roeping hebben om andere mensen te helpen bewust-worden”. Guido schrijft: “Het lijkt of de strijd nu letterlijk aan het losbarsten is.”

Het volgende is er gebeurd. Richard en Mel hadden met hun camper de Groundcrew Conferentie in Brussel bezocht. Ze hadden er allerlei mensen geïnterviewd. U kent ze wel: “Bill Ryan en Kerry Cassidy van Project Camelot, Andreas Kalker (van MMS-drops en de ontwikkelingen rondom de GEET-motor), Peter Vreecke (de burgemeester die de chemtrails aan de kaak stelt in België), Marcel Messing en Stephen Basset.” U kent ze níet? Welnu, het zijn “leidende figuren, noem het autoriteiten op het gebied van waarheidsvinding en vechters voor vrijheid”.  De interviews bevatten een paar sappige onthullingen en informatie die voorheen nog niet was geopenbaard, aldus Richard en Mel. Primeurs!

Maar het onheil trof Richard en Mel ergens op een parkeerplaats tussen Antwerpen en Breda, waar ze overnachtten. Hun camper hadden ze goed afgesloten. En toch bleek er de volgende ochtend een tas weg te zijn. Dé tas waar alle laptops en documenten in zaten. Waaronder papieren over de “genocide” rondom het Nederlandse vaccinatieprogramma tegen de Mexicaanse griep. En ook zilver ter waarde van vijfduizend euro, dat Richard en Mel altijd bij zich hebben voor noodgevallen. Maar dat terzijde. Al het geld en de sieraden in de camper lieten de inbrekers liggen.

Dat kan alleen op een gecoördineerde actie wijzen. Richard en Mel: “Een professionele, weldoordachte en gecoördineerde aanval, uitgevoerd door mensen die wisten waarnaar ze moesten uitkijken, gestuurd door de krachten-achter-de-macht. De aanwijzingen hiervoor worden alleen maar sterker, als je natuurlijk kijkt naar de zaken die van ons werden ontvreemd. Deze zaken zouden van waardevolle, zo niet onschatbare waarde geweest zijn op de stroom van informatie naar de steeds groeiende massa mensen die bewust worden en ontwaken. In feite zien we deze inbreuk ook als een waarschuwing naar ons, om te dimmen en dat door interventie van iets of iemand verdere schade was voorkomen.”

Richard en Mel beweren ook nog dat het lichaam van Mel uit de camper is gehaald terwijl ze in onbewuste toestand was. Daarvoor is een gas gebruikt. Mel hield er blauwe plekken aan over, en dat is door een dokter bevestigd, schrijven ze zelf in de comments onder het artikel. Hoe dan ook, Richard en Mel gaan door met hun strijd. Als iemand een nieuwe laptop en videorecorder wil schenken, dan zeggen ze geen nee. De primeurs proberen ze nu langs andere wegen alsnog te openbaren. We wachten af.

Onderwerpen