Spring naar de content

Martin Bosma: ‘Kinderen voor Kinderen vernedert Nederlanders’

Ook gisteren luidkeels meegezongen tijdens het kinderprogramma Kinderen voor Kinderen van de VARA? PVV’er [[popup file=”2009-10/bosma.jpg” description=”Martin Bosma” align=”inline” ]] waarschijnlijk iets minder uit volle borst, want zijn haren gingen recht overeind staan op het moment dat het liedje Baklava of rijstevla (1993) weer eens uit de oude doos werd getoverd. Met gekromde tenen turfde hij maar liefst 27 keer de ‘veroveringskreet van de jihad’ Allah Akbar. En dat is niet de eerste ‘islam-propaganda van de staatstelevisie’. Mediaminister Plasterk kan Kamervragen tegemoet zien want met dit kinderlied worden ‘Nederlanders vernederd’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Wouter Sinke

Martin Bosma stoorde zich al eerder aan de ‘islamisering van Nederland via de staatsomroep’. De ex-journalist stelde al Kamervragen over NOS-correspondenten met hoofddoekjes, de klimaatcorrespondent Bram Schilham en over de Smurfen en de sharia. Daarnaast ergerde hij zich aan het kinderprogramma Koekeloere waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan de Ramadan moeten doen. En vandaag was het weer raak. Volgens de PVV-mediawoordvoerder was het  ‘de derde keer in korte tijd dat de publieke omroep islam-propaganda bedrijft richting onze kinderen’.

Hij stelt: “De multiculturalisten kennen geen enkele schaamte meer. Het multiculturele geloof is in de samenleving op sterven na dood, maar op de publieke televisie is het (gesubsidieerd en wel) nog springlevend. Nederlanders worden op deze manier vernederd. Wij moeten het islamitisch imperialisme accepteren en ons er weerloos tegenover opstellen. Dat is constant de boodschap van de staatsomroep. Onlangs stelde ik Kamervragen aan de minister over een peuterprogramma van Teleac waar kinderen door koning Koos wordt verteld dat op het Suikerfeest iedereen snoepgoed krijgt. Er was recent ook het programma Koekeloere, eveneens van Teleac, waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan Ramadan moeten doen.”

Daarom stelt Bosma een vijftal Kamervragen aan Minister Plasterk waaronder deze drie:

Bent u er bekend mee dat de kreet ‘Allah Akbar’ een standaardonderdeel uitmaakt van het islamitisch gebed en al 14 eeuwen gebruikt wordt als strijdkreet door de nietsontziende islamitische veroveringslegers?

Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah Akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?

Deelt u de mening dat dit opnieuw een indicatie is dat de staatsomroep vooral de belangen dient van een kleine multiculturele elite en niet van het Nederlandse volk, die echter wel de rekening mag betalen? Zo nee, waarom niet?

Het gewraakte liedje kunt u hier bekijken.

Onderwerpen