Spring naar de content

Yolanthe, Youp en Yvon door het oog van de naald

Wilt u een kind dat later beroemd wordt? De meeste kans dat u dit voor elkaar krijgt is de geboorte van uw kind timen tussen 22 november en 21 december. Want: Boogschutters zouden twee keer zo veel kans hebben als anderen om het te maken in de wereld van de showbusiness.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse zender Cartoon Network. De sterrenbeelden van honderd celebrities uit verleden en heden werden geanalyseerd. Daarbij werd gekeken naar degenen die hun grote doorbraak maakten terwijl zij nog kind waren. Boogschutters die als kind al beroemd waren zijn Britney Spears, Christina Aguilera en Scarlett Johansson.

Maar hoe zit het eigenlijk in Nederland? Zijn de boogschutters hier ook zo oververtegenwoordigd in de showbusiness? Naar kindsterren en hun sterrenbeeld is hier nooit onderzoek gedaan; zoveel kindsterren hebben we dan ook niet. Na Danny de Munk (Waterman) en Jan Smit (Steenbok) houdt het wel zo’n beetje op.

Uit een lijst met verjaardagen van zo’n 1500 BN’ers blijkt dat Boogschutters hier helemaal niet zijn oververtegenwoordigd.

Het meest geturfd is de Weegschaal, gevolgd door de Kreeft, Ram, Stier, Tweelingen, Leeuw en dan pas Boogschutter. Eigenlijk liggen alle sterrenbeelden heel dicht bij elkaar qua aantallen BN’ers: de enige die echt beduidend minder scoort is Vissen (20 februari – 20 maart).

Van André van Duin tot en met Yvon Jaspers: deze 93 Vissen kropen door het oog van de naald.

Bron: InfoNu.nl