Spring naar de content

Nutteloze persconferentie Plasterk

Minister Ronald Plasterk van OCW maakt vanmiddag om 14.00 uur zijn Publieke-Omroepplannen voor volgend jaar bekend. Welke omroepen komen er bij, welke moet weg en meer van dat non-nieuws. Want HP/De Tijd weet al wat Plasterk vanmiddag gaat zeggen. En wel dit…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

PowNed en WNL komen er bij, Max mag blijven, Llink verdwijnt en de rode kaart die het Commissariaat voor de Media uitdeelde aan de diepcommerciële Tros wordt door Plasterk omgezet in een gele. Ofwel: laatste waarschuwing voor de omroep van de fameuze ledenreizen. Dat gaat Plasterk dus vanmiddag om 14.00 uur vertellen. En als de techniek ze niet in de steek laat, brengt de spreekbuis van de VARA en de Volkskrant het nieuws dus om 14.01 uur.

Enfin: felicitaties aan Dominique, Marianne, Jan, Fons, Jan en alle anderen die vanmiddag officieel die miljoenen uit de staatsruif krijgen toegeworpen.