Spring naar de content

Studio Spaan maakt comeback tijdens WK voetbal

Studio Spaan komt terug op de buis, zei Albert Verlinde deze week. Kunnen we binnenkort weer genieten van de typetjes van Henk Spaan, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten? Henk Spaan vertelt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Meneer Spaan, is het waar dat Studio Spaan terugkomt?
“Van Muiswinkel, Van Vleuten en ik zijn bij elkaar gekomen en we willen terugkomen met Studio Spaan tijdens het WK volgend jaar.”

Dus alleen tijdens het WK?
“Ja.”

Wordt er iets veranderd aan het format?
“Er moet wel het een en ander gebeuren, je kunt een programma van zeven jaar oud niet zomaar onveranderd laten. Het wordt aangepast aan de actualiteit, het WK. Maar het blijft gaan om sportmensen die als typetjes worden neergezet.”

Weet u al welke zender de nieuwe Studio Spaan gaat uitzenden?
“De beoogde producent is Endemol. Het is hun pakkie-an op welke zender het programma terechtkomt.”

Waar bent u verder nog mee bezig?
“Ik heb nog steeds een column in Het Parool en op Radio 1 en ik heb een rubriek in de Wegener-bladen. Ook reis ik nog steeds door het land met theatertoernee Hard gras, maar die is bijna afgelopen. Volgende week zaterdag (14 november) is de laatste voorstelling, in Rotterdam. Behalve de toernee werken we natuurlijk ook hard aan de zes uitgaves per jaar van het blad. Zaterdag worden overigens de drie nominaties bekend gemaakt van de Hard gras-prijs voor de sportjournalistiek. De uitreiking is maandag 16 november.”

Hoe leuk was Studio Spaan ook alweer? Bekijk het onderstaande filmpje om het geheugen op te frissen.

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/jMqxsccSGcM&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/jMqxsccSGcM&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″></embed></object>

Meer Studio Spaan

Onderwerpen