Spring naar de content

Nieuwste wapen van conservatief Amerika’s knuffelmiss: een sextape

Bijna waren we haar vergeten,de Miss Californië die zich in april uitsprak tegen het homohuwelijk en zo haar kansen om Miss USA te worden verknalde, maar vervolgens door religieus rechts werd omarmd en uitblonk in hilarische toespraken. Maar nu is Carrie Prejean terug. Ze heeft namelijk een boek te verkopen. Van Andre Agassi leerden we dat je dan zwaar geschut moet inzetten. Prejean gaat nog een stapje verder. In de week dat ze een rondje talkshows doet om haar biografie Still Standing te promoten, lekt er een sextape van haar uit. Toeval – of niet?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

(Lees verder onder het filmpje met de conservatieve talkshowhost Sean Hannity, die ook het voorwoord in Still Standing schreef.)

<object width=”410″ height=”344″><param value=”http://www.youtube.com/v/aZZGVWUlSLU&hl=nl&fs=1&rel=0″></param><param value=”true”></param><param value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/aZZGVWUlSLU&hl=nl&fs=1&rel=0″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Dat je beroemd kunt worden dankzij schokkerig opgenomen privéfilmpjes bewezen de losgeslagen rijkeluisdochters Paris Hilton en Kim Kardashian eerder. In het geval Prejean strookt het lekken van de privévideo echter niet met haar uitspraken. Ze laat zich namelijk voorstaan op haar conservatieve waarden en haalt te onpas en te onpas God overal bij. Toen ze geen Miss USA werd, zei ze: “Hoewel ik die avond de kroon niet won, weet ik dat de Heer een veel grotere kroon in de hemel voor me heeft.” Prejean denkt ook dat God haar uitverkoren heeft, ‘omdat Hij wist dat ik het voor Hem zou opnemen en voor de waarheid’.

(Lees verder onder de foto van Carrie Prejean met bijbel.)

Prejean weet haar boodschap (Koop! Mijn! Boekl) wel uitstekend onder woorden te brengen. In elk interview zegt ze letterlijk dezelfde woorden: “Het belangrijkste punt is dat er de afgelopen zeven maanden een campagne tegen me wordt gevoerd om me stil te krijgen – om het antwoord dat ik gaf bij de schoonheidswedstrijd. Ze probeerden me voor schut te zetten, ze probeerden me te vernederen, ze probeerden me aan te vallen. But I’m Still Standing.” 

Vooruit, nog één boekverkoopinterview. Komt ie:

<object width=”410″ height=”340″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/wFvgW4EeFbU&hl=nl&fs=1&rel=0″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/wFvgW4EeFbU&hl=nl&fs=1&rel=0″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”340″></embed></object>

Onderwerpen