Spring naar de content

Post van Van Dipten

Hij, of een van zijn alter ego’s, zal ongetwijfeld ontkennen de afzender te zijn, maar onderstaande brief ontving uw hoofdredacteur zojuist in de mailbox. Eén geluk: de politie heeft de komende maanden geen tijd om bonnen te schrijven; alle manschappen worden ongetwijfeld op die duizenden mails, steunbetuigingen én persoonlijkheden gezet šŸ™‚

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieƫn:
Geschreven door: Redactie

De mail van de zich Van Dipten noemende Van Dipten:

“Beste heer Dijkgraaf
 
ik wil u mededelen dat u echt te ver bent gegaan met uw leugens en smaad en beledigingen. Vandaag wordt er aangifte gedaan. Mag ik u er op wijzen dat de zogenaamde brieven die u ontvangen heeft, 100% nep zijn. Zogenaamde klanten die al 2 jaar bezig zijn met een hetze. Ten eerste werk ik niet voor starlight, behandel geen mails of klanten. Ik heb starman en starlight is van mijn moeder en haar vrijwilligers en is bij ons gehost, meer niet. Ik heb hier meer dan 600 a4tjes met bewijs van het tegendeel, keihard bewijs dat dit alles smaad is en leugens. Dagelijks ontvangen wij vele doodsbedreigingen per telefoon, per mail of via internet. Geloof me dat ik 100% weet dat tussen die zogenaamde klanten, ook ene maria nas zal zitten. Iemand die al 2 jaar lang ons lastig valt, dag en nacht belt, ons meerdere malen met de dood en geweld bedreigd heeft, waarvan ik de schriftelijke bedreigingen o.a. via ons gastenboek etc.. natuurlijk allemaal bewaard heb. En omdat deze mevrouw haar gram niet kon halen heeft ze zich ooit aangemeld als klant bij mijn moeder en probeerde daar hetzelfde. Toen ook dat niet lukte verschenen opeens de nep mails en ging ze het slachtofferrolletje spelen. Geloof me dat u echt niets weet, u denkt alleen wat te weten. Al jaren is deze hetze aan de gang. Ik ben zelf alleen webmaster van starman en verder niets en ik heb dus geen winkel. Ik licht geen mensen op, ik help alleen dag en nacht mensen. Als u eens wist wat ik allemaal voor de mensen heb gedaan, dan zou u zich dood gaan schamen dat u mij zo neerzet of laat neerzetten.
 
Ik pik veel, maar dit niet. Ik geef u nog 1 kans om een rectificatie te plaatsen en deze troep en leugens te verwijderen. Zoniet wordt er echt aangifte gedaan wegens vele strafbare feiten. Ook geef ik binnenkort op tv een persconferentie en draag ik al het bewijs aan van deze smaad en laster campagne en zal ik de grootst mogelijke schadevergoeding gaan eisen die u zich maar kunt voorstellen. De duizenden mails met steun en de vele mensen die zwart op wit iets op papier hebben gezet van onze en vooral mijn goede daden die toch echt het tegendeel zijn van wat op uw site gesuggereert wordt, zullen zeker gebruikt worden. Het bewijs is aan mijn kant, net zoals de extreem veel getuigen die kunnen en zullen verklaren dat dit alles nep is, pure laster en smaad.
 
U kent mij niet, dat is wel duidelijk. Ik geef u hierbij dus een allerlaatste kans om de artikelen te verwijderen en een rectificatie te plaatsen. Zoniet zien we u voor de rechter!
 
Mvgr
Chris van Dipten”

Onderwerpen