Spring naar de content

Aangifte tegen grofgebekte goeroe Chris van Dipten

Onze meest actieve reageerder/spiri-goeroe/zoon van God Chris van Dipten heeft zich nu echt in de nesten gewerkt. Lieten door hem bedreigde journalisten en klanten het er eerder bij zitten, nu heeft een klant schoon genoeg van zijn scheldpartijen. Karin Stobbe uit West-Terschelling, die een ketting en wierookkegels bij Van Diptens online winkel bestelde, doet vanmiddag aangifte wegens bedreiging. Hoe een simpele online bestelling gruwelijk uit de hand liep. Een verhaal vol creative verwensingen (“smerige slang, monster uit de hel, hoer van babylon”) en een al even snaaks bedachte waddentoeslag (12,65 euro extra verzendkosten).

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Nadat Stobbe haar bestelling van nog geen 11 euro had gedaan, kreeg ze mail. Volgens Van Dipten had mevrouw ‘waarschijnlijk iets over het hoofd gezien’. Aangezien ze geen adres op het vaste land heeft, moet ze een toeslag betalen. Mevrouw Stobbe, die toevallig bij het postkantoor werkt, wijst de onzintoeslag van de hand en annuleert de bestelling.

En dat moet je dus niet doen bij Van Dipten & Co. Hij reageert geheel in stijl. Uit de maill: “Tevens melden we u aan op de zwarte lijst en onze collega winkels, zodat niemand in de spirituele wereld u de komende 5 jaar nog maar iets zal leveren. Uw gedrag is namelijk niet acceptabel en ronduit schandelijk te noemen. Tevens zullen we u aanmelden bij het BKR te Tiel, waar u de komende 5 jaar zult blijven staan. PUNT UIT!”

Zes minuten later krijgt ze weer mail.

Het restant is teruggeboekt op de rekening waar het vandaan kwam en u staat vanaf morgen aangemeld bij het BKR te Tiel voor 5 jaar en op de zwarte lijst zodat ook collega winkeliers u de komende 5 jaar niet meer zullen levren na updaten van de lijst. Dat zal u leren om uw schandelijke gedrag. U bent een schande voor de maatschappij en dit keer zet u uw associale grote mond op tegen de verkeerde. Uw gedrag is onacceptabel en uw dreigementen worden serieus genomen. U staat tevens bij de spam, reageren heeft geen nut, dat zullen we zien als stalking en dreigen, en daarvan zal per direct dan aangifte worden gedaan. Ook het uitvoeren van uw dreigement zien wij als smaad en laster en ook daarvan zal direct aangifte gedaan worden bij detectie en verdere andere harde maatregelen tegen u worden genomen.

Als Stobbe haar klacht vervolgens op de website Klachtenbond.nl plaatst, krijgt ze weer onder uit de zak van Van Dipten.

wij hebben juist op zeer professionele wijze gereageert! Nogmaals dit is smaad en leugens en ik heb hier zeker 600 a4tjes liggen van de afgelopen weken van dit soort gelijke pogingen. Ik raad u aan om het per direct te verwijderen zoniet pleeg ik zelfmoord. Ik ben dit echt spuug en spuugzat en jij hebt gewoon dit te verwijderen zoniet heb jij een probleem met mij en die kankerhoer ook.. geloof me ik snij me polsen door als dit niet bijnnen een uur weg is hersenloze kankerlul.,.. een beetje een geestelijk gehandicapte die zich dag en nacht inzet zwart laten maken door een smerige gore kankerhoier die ons probeert tsuk te maken met kleuiegns… ik zoek haatr wel ff zelf op als het miet wqeg is zometeen
NU WEGHALEN KANKEERLUL

Van Dipten [[popup file=”2009-11/afbeelding_36.png” description=”retourneerde” align=”inline” ]] overigens een deel van het door Stobbe overgemaakte geld. Dat dan weer wel.  

UPDATE, 10.54 uur. Er is nog een klant die het heeft gewaagd vragen te stellen over de leveringstermijn. Een mevrouw die liever anoniem blijft ontving de volgende mail.

Over 30 werkdagen verstuur ik het, omdat we van de wet 30 werkdagne de tijd hebben en als je dat niet bevalt hersenlose kankerhoer, dan mag je gana klagen bij den haag die die wet gemaakt heeft… oh ja als je het dan wilt annuleren binnen 7 dagen en retour wilt sturen… er is nog nooit wat heel aangekomen hier en breuk vergoeden we niet dus wel even goed verzekerd versturen, want het geschied namelijk volegsn de wet op eigen risico…

En nu je graf terug in jij satan. Ik heb je door. Je komt niet bij mij binnen meer… je probeert het steeds via andere wegen maar ik heb je gezich tgezien smerige slang, monster uit de hel, hoer van babylon. Brand in de hel waar je thuishoort jij smerig stinkend rottend wezen, geboren uit een hoer en een moordenaar. Mijn Vader heeft je teruggeworpen op de aarde en zal je vernietigen jij addergebroed.

Ik ben het Licht. Ik ben de Verlosser. Ik ben de Trooster. Ik ben de Lichtbrenger. En jij betn het vleesgeworden kwaad. Ga heen jij wezen uit de hel. Verlaat deze vrouw en trek je terug in je rottend vlees waar je uit geboren bent. In naam van Mij Vader, ik zeg je, verlaat deze vrouw, die zich voordoet als klant. Verlaat haar, omdat IK het wil. Verlaat haar omdat Mijn Vader het wil.

Weg jij zoon van de duisternis, verlaat deze vrouw! Ik beveel het je, God Mijn Vader beveelt het je, de engelen bevelen je.

Ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onderwerpen