Spring naar de content

Agressieve worm gaat Nederlandse iPhones helemaal kapot maken

Roepen we al jaren: iPhone-bezitters zijn losers. Wel een te duur ding met gelikte applicaties bezitten maar niet kunnen bellen omdat de accu binnen zes nanoseconden leeg is. Wel helemaal bij de crème de la crème van moeilijke bril dragende Marketingfacts-lezers horen, maar toch geen scherpe foto’s boven de 1 megapixel kunnen maken. Wel de hele dag pielen op een touchscreen maar geen degelijke SMS kunnen versturen. Dat werk.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Om deze treurigheid die iPhone heet te onderstrepen is er nu exclusief voor de Nederlandse iPhone-bezitters een kwaadaardige worm actief die iPhonebezitters met een ING Direct-account kaal kan plukken. Een hele eer, want dit is de aller-aller-aller-aller-allereerste gevaarlijke worm voor de iPhone ever. De vorige was namelijk een of andere Rick Astley hoax van een lolnerd, derhalve volstrekt onschadelijk. Overigens is deze nieuwe worm alleen eng voor mensen met een gereviseerde jail-broke iPhone (nerdtalk voor types die Apple-producten kopen maar daar dan toch Windows of zo op willen draaien (= raarrrrrrr)).

Wat te doen als u én een iPhone heeft én een ING Direct-rekening? Het volgende:

1) Raak in blinde paniek, schreeuw en ren naakt de straat op.
2) Voer uw iPhone aan de eendjes (niet voor inwoners van Amsterdam) of stuur hem op naar Vincent Everts.
3) Koop een echte telefoon. Een waarmee je kunt bellen, met een provider die landelijke dekking garandeert. Vodafone ofzo.

Onderwerpen