Spring naar de content

UFO-melding in Terwispel: ‘Ik hield mijn vrouw stevig vast’

We hebben een grijze, grauwe en natte novembermaand achter ons. Blij dat we binnen zaten. Of was dat niet misschien niet slim? Daardoor misten we wel twee ‘vlammende objecten’ boven Terwispel, een ‘groot verlicht object’ boven Hoensbroek en een ‘oranje pulserende lichtbol’ boven Horst.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Het kan soms ronduit frustrerend zijn om de voortdurend bijgewerkte UFO-database van de zweefsite Niburu te lezen: zagen we zelf die schotels, lichtbollen en sigaarvormige vliegdingen maar eens! Gelukkig zijn er alerte Nederlanders die wél de moeite nemen om hun waarnemingen in te zenden. Zoals dit echtpaar uit Terwispel:

“Rond 18.15 uur zagen wij in zuidelijke richting een oranje vlam in de lucht omhoog gaan. De eerste gedachte was een afgeschoten vuurpijl. Het klom snel hoger en ging over in een lijn schuin verder omhoog en in voorwaartse beweging richting Noordoost en langzaam richting Oost waarna het uit het zicht verdween. Intussen hoorde ik het geluid van een vliegtuig op ruime hoogte en raakte ik ervan overtuigd dat het een vliegtuig moest zijn. Bij het – verder schuin omhoog gaan en in voorwaartse beweging richting Noordoost – zagen we alsof er vlammen waren vóór, rondom en achter het ‘vliegtuig’. De kleur was flakkerend oranje/geel en persoonlijk was ik er van overtuigd dat het ‘vliegtuig’ in lichterlaaie stond en op ieder moment zou kunnen ontploffen. Ik hield mijn vrouw stevig vast en zei tegen haar ‘dat wij hiervan getuige zijn, dit is verschrikkelijk’. Desondanks gebeurde er niets en verdween het op grotere hoogte in oostelijke richting uit het zicht. Nog tijdens de waarneming van het bovenstaande zagen wij uit weer zuidelijke richting een vlammend ‘iets’ komen met een orange kleur, overgaande aan de bovenzijde in groen/blauw en vrij scherp afgetekend met getande omlijsting. Het bewoog in dezelfde richting als het eerste ‘iets’ maar ging door naar het noorden. Bij deze tweede waarneming hebben we geen geluid gehoord.”

Ja, grinnikt u maar. Weet ú dan soms wat het is geweest?

Onderwerpen