Spring naar de content

Hanneke Groenteman hoopt dat Berlusconi flink wordt gehavend

UPDATE – Ze stopte met bloggen, zo riep Hanneke Groenteman vijf weken terug. De lol was er vanaf. Maar de 70-jarige Amsterdamse kan het online zwart maken van collega’s en politici niet laten. Na Margriet van der Linden (humorloos, oninteressant en onbekwaam) en Martin Simek (een egocentrisch, onelegant klein mannetje) richt ze haar pijlen nu op de aan bed gebonden Silvio Berlusconi. “Als ik het iemand gun dat hij flink gehavend wordt, te beginnen in zijn groteske uiterlijk, is het wel Berlusconi.” Hanneke, kom er maar in!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

UPDATE, 11.34 uur – Joop.nl, de rabiaat progressieve blog van Francisco van Jole, geeft La Groenteman nu ook een podium. Eén keer raden: denkt u dat de verschillige plagiaatplegers passages als ‘Jammer dat Berlusconi verwonden natuurlijk niet mag’ hebben verwijderd?