Spring naar de content

MC Hammer koopt nu ook uw goud

Er heerst goudkoorts in de wereld. De prijs van het edelmetaal is op dit moment zo hoog dat zelfs de Britten hun beugels verpatsen. De bedrijfjes die baar geld bieden ‘voor al uw goud’ schieten als paddestoelen uit de grond. En nu is het Amerikaanse Cash 4 Gold ook in Nederland neergestreken. Het bedrijf van de aan lager wal geraakte rapper MC Hammer blinkt echter niet uit in goudeerlijk zakendoen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

Rapper MC Hammer werd steenrijk met zijn megahit  U can’t touch this. Helaas voor de pofbroekdanser bleken zijn volgende cd’s niet zo’n kassucces en zijn spilziekte (twee helikopters, een Boeing-727, een garage voor zeventien auto’s en een hofhouding van 300 mensen) bracht hem  flux tot een faillissement.

De rapper voorganger leidde sindsdien een sluimerend bestaan totdat hij lucht kreeg van de goldrush en partner werd van de goudsmelters van Cash4Gold. Dat bedrijf belooft keiharde knaken voor uw Gouden Tientjes en ringen, en nu ook in Nederland. Moet u nu snel uw tanden laten trekken, sierraden onder uw bed vandaan halen en op de post doen met een verzendpakket van Cash4Gold? Volgens ABC News beter van niet. Want de enige die er beter van wordt, lijkt  Cash4Gold én MC Hammer.

Zie hieronder het onderzoek van ABC News naar Cash4Gold.

Onderwerpen