Spring naar de content

Twitter Top 7: Geert Wilders

Geert Wilders is na een half jaar inactiviteit weer voorzichtig begonnen te twitteren. De PVV-voorman met het opvallende kapsel deinst ook op de microblogdienst niet terug voor pittige uitspraken en wil een koninklijke onderscheiding voor Jasper Schuringa.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieƫn:
Geschreven door: Redactie

1 Jasper Schuringa is een held en verdient een lintje/koninklijke onderscheiding! Wij zullen het kabinet daartoe oproepen!
Zaterdag 26 december 18:17 uur

 2 Abdul Farouk Abdulmutallab probeerde uit te voeren wat de Koran opdraagt: het doden van kafirs (niet-moslims). Gelukkig mislukt deze keer.
Zaterdag 26 december 1:53

3 MP Balkenende: PVV wil miljarden die we jaarlijks aan de EU geven in Nederland besteden. U wilt de Roemenen en Bulgaren spekken. Wij niet.
Donderdag 24 december 12:34 uur

4 Al Qaradawi: fatwa tegen Kerstmis. Man haat ook joden, homo’s en kafirs (niet moslims). Zieke geest. Mooie islam getuige in mijn rechtszaak!
Woensdag 23 december rond 12.00 uur

5 FNV-voorz. Jongerius ligt bij haar eigen club onder vuur. Begrijpelijk, als ze de AOW laat uitkleden kan ze beter bij VNO-NCW gaan werken.
Woensdag 23 december 12:54 uur

6 “Premier tart PvdA” kopt de Telegraaf vandaag. De sfeer in het kabinet is ver onder nul. Ruzie en incompetentie. Tijd voor verkiezingen!
Woensdag 23 december 10:17 uur

7 twitter weer geactiveerd kijken of ik het nu wel volhou šŸ™‚   
Zondag 10 december 22:28

Vorige week: Wim de Bie

Onderwerpen