Spring naar de content

Top 10 meest gelezen berichten van 2009: 10, 9, 8, 7, 6…

Ook HP/De Tijd doet vrolijk mee aan de lijstjesmanie die bij het nakende nieuwjaar de Nederlandse media teistert. Welke berichten werden dit jaar het meest gelezen?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

10. Marike Stellinga: ‘Kritiek van Elsbeth Etty slaat nergens op’
Elsevier-journaliste Marike Stellinga mept terug na onfrisse kritiek van de feministische NRC-columnist Elsbeth Etty. Stellinga’s redenering deed Etty denken aan ‘de bewering van blanke werkgevers in Zuid-Afrika die ooit vertelden hoe blij en tevree hun domme zwartjes waren’.

9. Cursus klantvriendelijkheid. Door nieuwe messias Chris van Dipten
Waag niet spiri-ondernemer Chris van Dipten te vragen wanneer je bestelling klankschalen, stemvorken en windgongen eindelijk wordt bezorgd. Doe je dat wel, dan krijg je het er stevig van langs van deze messias annex vloekkunstenaar.

8. Dus dit mag niet?
HP/De Tijd zwicht niet onder de druk van de RVD en publiceert wél de Argentijnse vakantiekiekjes van ’s lands best gehonoreerde uitkeringsgerechtigden. Dankzij Victoria Ruiz Martínez toonden we de Máxima, Willem Alexander en de kids op de lange latten.

7. Aangifte tegen grofgebekte goeroe Chris van Dipten
Een inwoonster van Terschelling haalde het in haar hoofd haar bestelling wierookkegels en een ketting bij huisgoeroe Chris van Dipten te annuleren. Dat kwam haar op stevige bedreigingen te staan, maar daar liet ze het niet bij zitten. Gevolg: een aangifte en meer dan 500 reacties.

6. Villamedia-journalist wilde aangifte doen tegen Revu-columnist
Bart Ebisch deed bíjna aangifte tegen het internetfenomeen Bert Brussen. Belediging, bedreiging en verhindering van de uitoefening van mijn beroep luidde de aanklacht van de Villamedia-stagiair. Onderweg naar het politiebureau ging zijn telefoon…

Klik hier voor de nummers 5, 4, 3, 2 en 1.