Spring naar de content

Hans Teeuwen haalt zijn ‘liberale neusje’ op voor prijs JOVD

Dit had u nog niet mogen weten, maar de JOVD gaat vanavond tijdens haar nieuwjaarsborrel Hans Teeuwen uitroepen tot Liberaal van het Jaar. Embargo of niet, HP/De Tijd doorbreekt voor dit soort belangwekkend nieuws desnoods de door de jonge liberalen opgeworpen persbarrière. Want u had natuurlijk nu al willen weten dat hij deze prestigieuze award nét voor de neus wegkaapt van filmmaker Eddy Terstal en cabaretier Diederik Ebbinge. Alexandra Keddeman, persoonlijk assistent van Teeuwen, vertelt –gierend van het lachen- hoe blij de caberetier/zanger/acteur/regisseur is met deze buitengewoon belangrijke prijs.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Mevrouw Keddeman, bij dezen de hartelijke felicitaties voor Hans Teeuwen!
“Nou dank je hahaha!”

Pardon, het is toch een serieuze prijs?!
“Nou, haha, hij  laat zich niet voor een politiek karretje spannen natuurlijk. Wij hadden zoiets van ‘fijn, doe je ding maar, wij doen niet mee’.”

Hoezo niet?
“Hans wordt al zo vaak door politieke partijen benaderd, vooral door de VVD. Ze proberen het allemaal, want met Hans erbij is publiciteit gegarandeerd. Als hij dan zijn mond opendoet is het helemaal mooi. Maar dat doet hij dus niet, hahaha.”

Wat was uw reactie op de winst?
“Ik zei dat prijzen waar géén geldbedrag aan verbonden is, Hans zijn liberale neusje voor op haalt hahaha!”

Aan dat liberale neusje gaat misschien nu wel een prachtig beeld, mooie collage of iets anders voorbij…
“Ik heb geen idee wat hij zou krijgen, want  ik heb het direct afgekapt. Misschien is het een oorkonde, hahaha.”

Onderwerpen