Spring naar de content

De wraak van politica Penelope: een bezem, meterslange benen en… slechts twee fout!


MET UPDATES –
Wat hebben we vorige week een plezier gehad met de Haagse afdeling van Rita Verdonks Trots op Nederland (TON). Het liefst 24 man sterke team was duidelijk niet Trots op Nederlands. Algemene beleidszaken-specialiste Penelope Marchena bleek het [[popup file=”2010-01/afbeelding_39.png” description=”flexibelst” align=”inline” ]] met de taalregels om te gaan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dankzij tussenkomst van webmaster en nummer 7 op de lijst Henk van Schepen verdwenen de ergste fouten als sneeuw voor de zon. Zo werd Penelope’s ‘Rita Verdonk betekend voor mij’ weer gewoon ‘Rita Verdonk betekent voor mij’, ‘normen en warden’ weer ‘normen en waarden’ en bracht hij ook de nodige spaties en hoofdletters aan om de leesbaarheid te bevorderen. Slechts twee foutjes van de nummer 19 van de lijst liet de webmaster zitten: een spatie voor een punt (nooit doen, Henk!) en een hoofdletterabuisje (Van der Velden begint met een kapitale V). Maar érgens begrijpen we wel dat Henk een tikkeltje was afgeleid. Hij plaatste namelijk tegelijk een kersverse profielfoto van de nieuwbakken politica. En wát voor één.

(Lees verder onder de foto.)

Klik hier voor meer info over Penelope’s politieke plannen.

UPDATE, dinsdag 12.10 uur – Rita’s webmaster heeft de foto inmiddels vervangen door een kuiser exemplaar. Gelukkig hebben onze vrienden van de Volkskrant een screendump gemaakt van Penelope’s oude profielpagina.
UPDATE, woensdag 11.56 uur – Penelope is wegens de media-aandacht ondergedoken. Volgens de leider van Groep Van der Velden werd ze ‘helemaal gek’.

Onderwerpen