Kent u die mop van die Belgen en die UFO?

Mark Traa 19 jan 2010 Politiek

Dat gebeurt niet zo vaak: een UFO-landing naast een van de drukste snelwegen van Europa. En toch is het écht gebeurd: op 7 januari landde er een UFO naast de Ringweg van Antwerpen. Heus waar.

De jongens van het UFO-meldpunt van de complotwebsite Niburu hebben ter controle uitgebreid gebeld met het echtpaar uit het Zeeuwse Kloosterzande, dat rond zeven uur ’s avonds een gekleurde lichtbol zag landen naast de Antwerpse ringweg. Het echtpaar zette de auto stil om het object, dat honderd meter boven de grond zweefde, beter te kunnen bekijken. Nou ja, leest u de rest vooral hier. En bekijk ook vooral het zeer overtuigende filmpje.
Het gebeurt niet zo vaak dat er een UFO wordt gemeld in het hart van de bewoonde wereld: vaak zijn het oncontroleerbare verhalen uit afgelegen gebieden. Sneu voor Niburu is echter dat al die duizenden andere automobilisten kennelijk niks hebben gezien. En dat is dan ook de makke waar zelfs de eigen forumleden h op wijzen: waarom is de politie niet platgebeld over het vreemde verschijnsel, als dat er écht was? Ook andere  experts zijn er nog niet over uit. De voorlopige verklaring volgens menigeen: een weerspiegelend LED-lampje in de autoruit. Nou ja, dan maar naar Assen.

Reageer op artikel:
Kent u die mop van die Belgen en die UFO?
Sluiten