Spring naar de content

Rita Verdonk ziet Penelope Marchena graag in kort rokje

Als het aan TON-voorvrouw Rita Verdonk ligt, was de kortgerokte foto van de Haagse aspirant-politica Penelope Marchena niet verwijderd. “Dat is toch leuk? Ik had er meer problemen mee gehad als ze er in burka op had gestaan,” aldus Rita Verdonk.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In VARA-programma De Wereld Draait Door vroeg Jakhals Erik haar om een reactie. Ook Geert Wilders gaf opmerkelijk ontspannen commentaar: “Ik heb het inderdaad gezien. Het kan een stuk lelijker.”

(Lees verder onder het filmpje. Vanaf 1.52 minuten komt Penelope ter sprake.)
<embed src=”http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/typo3conf/ext/vara_flashplayer/player/player.swf” AllowScriptAccess=”always” width=”410″ height=”270″ bgcolor=”262626″ allowfullscreen=”true” flashvars=”config=http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/index.php%3Fid%3D627%26type%3D9010%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bconfig%5D%3D4654%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bembed%5D%3D1%26cHash%3D9b071a6186″ ></embed>

Eerder vandaag liet webmaster en nummer 7 op de Haagse lijst Henk van Schepen weten de foto ‘bij nader inzien toch niet geschikt te vinden’: “Hoewel er geen enkele reden tot ophef was hierover, zijn er blijkbaar mensen die hier enige spanning bij voelden. Mede om die reden hebben wij de foto vervangen door een portretfoto.”

Onderwerpen