Spring naar de content

TON-webmaster houdt woord: 250 euro voor giro 555

Afspraak is afspraak. Dus als webmaster Henk van Schepen van de Haagse afdeling van Trots op Nederland belooft om 250 euro uit eigen zak over te maken naar giro 555 als wij zijn website foutenvrij maken, dan houdt hij zich er ook aan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Vorige week wees HP/De Tijd Rita Verdonk op het grote aantal spelfouten op de website van Trots op Den Haag. Nummer 19 op de lijst, Penelope Marchena, maakte het [[popup file=”2010-01/afbeelding_39-1.png” description=”’t bontst” align=”inline” ]]. In de week die volgde, werd Marchena een BN’er, niet in de laatste plaats vanwege de [[popup file=”2010-01/dewraakvanpenelope_copy2.jpg” description=”opvallende profielfoto” align=”inline” ]] die Van Schepen bij haar introductie plaatste. Hoewel hij de afbeelding dinsdag schielijk verwijderde, turfde Van Schepen de afgelopen twee dagen liefst 2,5 miljoen hits op zijn site.

Dat al die klikkers nog steeds werden geconfronteerd met een overvloed aan taal- en tikfouten, was Van Schepen, tevens nummer 7 op de kieslijst, een doorn in het oog. Sportief als hij is, bood hij aan 250 euro over te maken naar giro 555 als wij zijn website onder handen namen.

De lijst met verbeterpunten is inmiddels verstuurd aan Van Schepen, die thans druk bezig is de fouten te herstellen. De sympathieke darter/portrettekenaar/vinoloog/kaasspecialist reageert: “Om mijn deel van de deal alvast gestand te doen hierbij het betalingsbewijs dat ik nu net die 250 euro ook daadwerkelijk heb overgemaakt. Dat is een van de zaken die wij in de politiek willen veranderen, wij doen WEL wat we beloven.” Bedankt, Henk!

Onderwerpen