Spring naar de content

Haïti: de Amerikanen hebben het gedaan

Natuurlijk, we moeten de mensen in Haïti eerst helpen. Maar dan gaan we schuldigen aanwijzen. Want die zijn er: de Amerikanen zitten achter de verwoestende aardbeving!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Tja, dat krijg je als je in Alaska een boel antennes neerzet om onderzoek te doen aan de hoogste lagen van de dampkring. Antennes en straling, dat veroorzaakt zo ongeveer al het denkbare leed op aarde. De finesses over het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) kunt u hier lezen, maar het komt erop neer dat de VS aan het rommelen zijn met Moeder Natuur. Stiekem wordt er wapentuig in stelling gebracht die het weer en het klimaat op aarde kan beinvloeden. En ook hersenpatronen trouwens, en ziektes, en wat dies meer zij. HAARP staat voor al het kwade dat een complotdenker kan bedenken.

Die akelige apparaten kunnen natuurlijk ook aardbevingen veroorzaken. Zoals die in Haïti, zo blijkt uit talrijke filmpjes die inmiddels circuleren. Het Amerikaanse ‘aardbevingswapen’ zal ook Iran nog treffen, wordt voorspeld door het immer onafhankelijke ministerie van communicatie in Venezuela. Wij denken zomaar dat die Venezolanen ooit wel eens gelijk gaan krijgen.

Onderwerpen